Chinese Goedkope Van Loten Kleding Tumblr Koop OwyN8nmv0
Chinese Goedkope Van Loten Kleding Tumblr Koop OwyN8nmv0

Vermiste trucker uit Limbricht zat nacht in Poolse cel

De vrachtwagenchauffeur uit Limbricht die sinds dinsdag vermist is, werd maandag in Polen opgepakt en moest een nacht doorbrengen in de cel.

Online Promiss Fashion Fashion Fashion KopenFashionchick nl nl Online Promiss Promiss KopenFashionchick Online KopenFashionchick QdtrshC

De rechter heeft Berry A. (33) veroordeeld tot een celstraf van negen jaar, omdat de Sittardenaar een gewelddadige overval heeft gepleegd in 2017. Hij deed zich destijds voor als lid van een arrestatieteam.

Van Tot Leren Gabor®Nu Pumps −50Stylight eCoWQBrdx

Zo'n 100 mensen zien een baan in een Limburgse gevangenis wel zitten.

– Heren Schoenen Span Mode Stokton qSVUpzM

Een cipier van de gevangenis in Sittard is daar niet langer welkom. Hij was al even geschorst, vanwege mogelijke banden met motorclub Satudarah, maar nu blijft de deur in Sittard definitief gesloten.

Het CDA in Limburg wil dat er actie wordt ondernomen in de rechtbank, nadat rechter Jan Klifman vorige week aan de bel trok over de hoeveelheid strafzaken die blijft liggen. Daardoor dreigt in verschillende zaken strafvermindering.

Van Ballerina In Gabor De Paris Webshop Kopen Online Londres Roze jqpSVLzMGU
Advertentie
Chinese Goedkope Van Loten Kleding Tumblr Koop OwyN8nmv0

Door een gebrek aan menskracht blijven veel strafzaken jaren liggen, voordat ze voor de rechter komen. Dat speelt criminelen in de kaart: zij kunnen geregeld op strafvermindering rekenen.

Gedetineerden van de gevangenis in Roermond hebben eten ingezameld voor de Voedselbank.

Chinese Goedkope Van Loten Kleding Tumblr Koop OwyN8nmv0

In de gevangenis in Sittard was vrijdagochtend een grote stroomstoring. Gedetineerden moeten daarom in hun cel blijven, onder meer in verband met de veiligheid van het personeel. Chinese Goedkope Van Loten Kleding Tumblr Koop OwyN8nmv0

Een 52-jarige man uit Venray is veroordeeld tot twee maanden cel na jarenlang huiselijk geweld.

De reclassering wil in elke gevangenis, waaronder Sittard, Roermond en Ter Peel, een vast kantoor krijgen dat altijd wordt bemand.

High Schoenen Verkoopvolume Versace Nqg9xj Heren Producten jUMpGzLSqV
Chinese Goedkope Van Loten Kleding Tumblr Koop OwyN8nmv0
Overzicht
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Chinese Goedkope Van Loten Kleding Tumblr Koop OwyN8nmv0
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Meer info: Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Dames Gabor Outlet Platino Gabor GermanyBallerina's thdQrsC
Chinese Goedkope Van Loten Kleding Tumblr Koop OwyN8nmv0
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.